Російські клуби та збірні відсторонили від усіх змагань ФІФА та УЄФА

1084 0
Усі російські збірні та клуби не гратимуть у змаганнях ФІФА та УЄФА.

ФІФА та УЄФА відсторонили від змагань усі російські команди – як національні збірні, так і клуби. Після початкових рішень, таке спільне рішення прийняли Рада ФІФА та Виконавчий комітет УЄФА. Про це повідомляється на сайті УЄФА.

Читайте також: «Я так пишаюся народом у цій країні». Відомі світові актори, співаки та знаменитості підтримали Україну

Зазначається, що такий крок зробили Бюро Ради ФІФА та Виконавчий комітет УЄФА, які є найвищими органами обох установ з таких невідкладних питань.

«Футбол тут повністю об’єднаний і в повній солідарності з усіма постраждалими в Україні. Обидва президенти сподіваються, що ситуація в Україні значно і швидко покращиться, щоб футбол знову став вектором єдності та миру між людьми», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на п'ятий день від початку наступу Росії підтримка України у світі лише міцнішає. Чимало країн Європи постаюать нам озброєння та допомагають фінансово. Європа вже закрила небо для російських літаків. Світові компанії відмовляються від співпраці з російським бізнесом. Крім того, країни Європи, США, Канада, австралія, Японія вводять потужні санкції проти країни-агресора. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!