Російські окупанти обстріляли Харків з «Градів». Є загиблі та поранені

2708 0
На місця виїхали «швидкі».
фото: суспільне.харків

фото: суспільне.харків

Російські окупанти сьогодні масово обстріляли Харків з «Градів». У результаті цього десятки людей загинули, а ще сотні – поранені. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Цей жах має побачити весь світ! Смерть окупантам!», – йдеться в його повідомленні.

Як додає Суспільне. Харків з посиланням на мешканців будинку, який піддався обстрілу, біля магазину в місті жінці відірвало обидві ноги – її забрала швидка. Інший будинок в тому районі обстріляли з «Урагану».

Також у соцмережах повідомляють про обстріли спальних районів на Рогані та Олексіївці. Попередньо, там травмувалися 14 людей, троє загинули.

Скільки медиків виїхали та на які самі поранення, наразі не відомо. На місця виїхали «швидкі». Також, за інформацією речниці Харківської військової адміністрації Олени Шаповал, в ці райони мають виїхати і надзвичайники. Поки тривають обстріли, це неможливо. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!