Росіяни за ніч завдали близько 50 авіаударів по Маріуполю

754 0
Бійці зазначили, що загалом витрати росії в Маріуполі склали понад 1 млрд 111 млн доларів.
Маріуполь/Фото: з відкритих джерел

Маріуполь/Фото: з відкритих джерел

Минулої ночі росіяни завдали близько 50 авіаударів по Маріуполю, а також скинули велику кількість фосфорних бомб. Про це повідомив у своєму зверненні заступник командира полку «Азов» капітан Святослав Паламар, який закликав керівництво країни до рішучих дій.

«Ця ніч це просто колосальна кількість авіаударів, фосфорних бомб, ракет, арти та всього, що може використати варвар проти людства. Я закликаю військово-політичне керівництво до рішучих дій щодо деблокади чи евакуації всіх, хто сподівається та вірить у Батьківщину. Сьогодні я скажу не Маріуполь – це Україна, а Україна – це Маріуполь», - написав він.

Читайте також: В Маріуполі бійці просять про процедуру, на яку під час Другої світової погодився Гітлер

Він зазначив, що витрати росії в Маріуполі склали понад 1 млрд 111 млн доларів.

«Вдумайтеся ці гроші рівні можливості побудувати 163 школи, або 273 дитсадки, або 12 сучасних лікарень, 32 пологових будинки або 82 аптеки. Це тільки Маріуполь», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що 27 квітня командир 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ Сергій Волинський попросив застосувати до захисників Маріуполя процедуру «екстракшн» за прикладом операції в Дюнкерку в 1940-му році. Серед захисників Маріуполя понад 600 поранених, також допомоги потребують цивільні мешканці.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!