Російський бізнесмен пропонує 1 млн доларів за голову Путіна

8308 0
Олександр Конанихін заявив, що буде продовжувати допомагати Україні в її героїчних зусиллях протистояти наступу путінської орди.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

Російський бізнесмен Олександр Конанихін, який проживає у США, пообіцяв заплатити один мільйон доларів за голову президента Росії Володимира Путіна. Про це він написав у своєму Фейсбуку.

«Я обіцяю заплатити $1 млн офіцеру (офіцерам), які, виконуючи свій конституційний обов’язок, заарештують Путіна як військового злочинця за російським та міжнародним законодавством. Путін не є президентом Росії, оскільки він прийшов до влади в результаті спецоперації з підриву багатоквартирних будинків в Росії, а потім порушив Конституцію, скасувавши вільні вибори і вбив своїх опонентів.

Як етнічний росіянин і громадянин Росії, я вважаю своїм моральним обов’язком сприяти денацифікації Росії. Я буду продовжувати допомагати Україні в її героїчних зусиллях протистояти наступу Путінської Орди», – каже бізнесмен.

Олексій Конанихін – підприємець та колишній банкір. Він розпочав свою кар'єру, заснувавши приватний банк у Росії наприкінці комуністичного правління. Конанихін та його дружина покинули Росію в 1992 році, а через сім років отримали політичний притулок у США.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!