Rotary Club Lviv передав сімом лікарням області медичне обладнання

1338 0
Бюджет проєкту «Stop Covid-19» – 55 тисяч доларів США.
Фото: Rotary Club Lviv International

Фото: Rotary Club Lviv International

Громадська організація Rotary Club Lviv International здійснить передачу медичного обладнання та засобів індивідуального захисту для 7 лікарень у Львові і області в рамках Глобального гранту Фундації Ротарі «Global Grant Community Assessment».

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати кошти для лікування важкохворих діток

Проєкт «Stop Covid-19» реалізовав ГО «Ротарі Клуб «Львів Інтернешнл» у співпраці із міжнародними партнерами Rotary Club Aarup, Rotary Club Chp-Grundvig, Rotary Club Copenhagen (Данія), Rotary Club Wroclaw (Польща), Rotary Club Tallehassee (США), District 1461 та District 1470 District 1480 (Данія).

Загальний бюджет проєкту складає близько 55 тисяч доларів США.

Завдяки міжнародному проєкту придбали кисневі концентратори, пульсоксиметри, захисні костюми, респіратори, захисні щитки, маски.

Читайте також: У Львівську лікарню швидкої допомоги має надійти комп'ютерний томограф

Це обладнання члени Rotary Club Lviv International передали лікарні швидкої медичної допомоги Львова, обласній інфекційній лікарні, обласній дитячій лікарняі «ОХМАТДИТ», Кам’янка-Бузькій районній лікарні, а також Рудківській, Стебницькій та Дрогобицькій міським лікарням.

Зазначимо, що з початку карантину підприємці вклали понад 70 млн грн у забезпечення міських лікарень.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!