Розбещувача неповнолітньої дівчинки у Львові остаточно засудили

1153 0
Злочинець подав апеляцію на перше рішення суду, та її не задовольнили.
Фото Умовне

Фото Умовне

Чоловік, який розбестив неповнолітню, отримав остаточний вирок суду, а саме 8 років позбавлення волі. До цього він подав до Львівського апеляційного суду апеляційну скаргу на вирок Сихівського районного суду, та там її не задовольнили. 

Джерело: Судова влада України

«Вироком суду першої інстанції, 50-річного чоловіка, уродженця м. Києва, раніше судимого, визнано винним у розбещенні неповнолітніх, замаху на кримінальне правопорушення та призначено остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 8 років», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Суд виніс вирок хлопцю, який вбив львівську студентку Дар'ю Косенок

Додамо, що цивільний позов про стягнення моральної шкоди від законного представника потерпілої задовольнили. Злочинець виплатить 150 тис. грн потерпілій.

Нагадаємо, що йдеться про чоловіка, який у шкільному туалеті розбещував 7-річну дівчинку. Його визнали винним та засудили до 8 років вʼязниці.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!