Розпочався ремонт дороги Львів – Мукачеве. Фото

7424 3
Дорога Львів – Мукачеве, яку розпочали ремонтувати, отримає підсилену основу та асфальтобетонне покриття.
фото: facebook

фото: facebook

Дорожники розпочали ремонтувати автомобільну дорогу загального значення Н-09 Мукачеве–Рахів–Богородчани–Івано-Франківськ–Рогатин–Бібрка–Львів км 395+660 – км 436+433 (від села Давидів Львівської області до межі Івано-Франківської області). Протяжність дороги становить близько 41 кілометра.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Львівській області, шлях проходить через такі населені пункти: Нові Стрілища, Репехів, П'ятничани, Ходорківці, Соколівка, Лани, Бібрка, Шпильчино, Залісся, Давидів.

«Ремонт вестиметься із використанням нових технологій, за допомогою холодного ресайклінгу, – говорить начальник Служби автомобільних доріг Юрій Лазаренко. – Дорога на цій ділянці отримає підсилену основу та асфальтобетонне покриття. Із застосуванням цих технологій ми зможемо якісно відремонтувати всю дорогу, це дозволить довго її експлуатувати».

Нагадаємо, на ремонт автодороги загального користування Мукачеве – Львів Кабінет Міністрів у травні виділив 200 млн. гривень у межах програми ремонту доріг Карпатського єврорегіону. Служба автомобільних доріг у Львівській області провела торги і визначила компанії, що проводитимуть ремонт, а саме: «Онур» ремонтуватиме ділянку у Львові від вулиці Зеленої до Сихівського кладовища, а ТзОВ «ПБС» – ділянку від села Давидів до межі Львівської області.

Від 17 червня також розпочато роботи на межі Львівської та Івано-Франківської областей. Роботи ведуться синхронно – на підході до села Давидів у напрямку Бібрки і далі, а також від межі Львівської області у зустрічному напрямку.

Джерело: прес-служба ОДА, фото – facebook.


Читайте також:
19 Червня, 2015 09:19
Вован Надіюся Руслан, що міністр прочитає твій коментар і поверне 300 млн. назад на дорогу))))
19 Червня, 2015 09:19
Вован Надіюся Руслан, що міністр прочитає твій коментар і поверне 300 млн. назад на дорогу))))
19 Червня, 2015 07:44
Rul Насправді виділили понад 500 млн а міністр вже каже що 200 значить ще нічого неробивши десь пропало 300 млн.А поки зро[***] то ще скільки розкрадуть???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!