Київ

Розслідуванням вбивства на станції фунікулера займається ДБР

594 0
Виявилось, що учасник сутички працював у правоохоронних органах.
Фото: САП

Фото: САП

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом вбивства неповнолітнього хлопця на станції фунікулера у Києві. Про це повідомила пресслужба ДБР.

За даними слідства, 7 квітня між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім хлопцем виник конфлікт.

Після виходу з вагона фунікулера на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці.

Правоохоронця відсторонили від виконання своїх обовʼязків.

Наразі проводиться комплекс оперативно-слідчих дій. Затриманому правоохоронцю готуються оголосити підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 ККУ). Йому загрожує від 7 до 15 років в’язниці.

Як уточнили в Спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Центрального регіону, підозрюваний — 1994 року народження.

Нагадаємо, увечері 7 квітня рух фунікулера зупинили через трагічний випадок.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!