Київ

Рух новим мостом між Києвом і Гостомелем повністю відновили

425 0
Раніше для руху автомобілів була відкрита лише одна смуга мосту

Між Києвом та Гостомелем повністю відновили транспортне сполучення. Про це повідомляє Служба відновлення і розвитку інфраструктури у Київській області.

Рух мостом відкрили з огляду на високу інтенсивність руху на цій ділянці міжнародної траси, проте підрядна організація продовжить роботи на об’єкті.

За даними служби, в межах капітального ремонту мосту будівельники демонтували зруйновані конструкції мосту, влаштували опори, балки прогонової будови, виконали бетонування та гідроізоляцію, заасфальтували проїзну частину, встановили перильне та бар’єрне огородження, змонтували освітлення.

На мосту ще необхідно завершити водовідведення, земляні роботи та благоустрій. За сприятливих погодних умов по правому проїзду буде нанесена розмітка.

Міст, що розташований на трасі М-07 Київ – Ковель – Ягодин, має 4 смуги руху, ширина проїзної частини – 18 м. Довжина мосту по правому проїзду – 134,5 м, по лівому – 138,4 м та два тротуара по 1,8 м. Рух транспорту лівою частиною мосту відкрили у січні.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!