Україна

Румунські протестувальники відновили рух вантажівок на одному з пунктів пропуску

548 0
В’їзд і виїзд з України здійснюється встановленим порядком.
фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

У суботу, 20 січня, протестувальники на румунському кордоні припинили блокування руху вантажних транспортних засобів через пункт пропуску «Порубне-Сірет». Про це повідомила пресслужба Держприкодонслужби. 

Оформлення всіх категорій транспортних засобів як на в’їзд так і на виїзд з України здійснюється встановленим порядком.

Читайте також: Польські фермери влаштують великий національний протест через агроімпорт України

Нагадаємо, що напередодні протестувальники на території Румунії припинили блокування руху через пункт пропуску «Красноїльськ-Вікову де Сус». В пункті пропуску «Порубне» для вантажних транспортних засобів продовжує діяти електронна черга. В пункті пропуску «Красноїльськ» – жива черга для порожніх вантажних автомобілів. 

Додамо, румунські фермери знову розпочали блокаду шляху до прикордонного пункту «Халмеу – Дякове». Цього разу це роблять за допомогою великої сільськогосподарської техніки. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!