Ryanair до кінця січня скасував рейси зі Львова у шести напрямках

1352 0
Загалом йдеться про 17 маршрутів з міст України, які авіакомпанія скасувала до кінця січня 2022 року.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Ірландський лоукостер Ryanair скорочує кількість рейсів у зимовому розкладі польотів з України. Про це свідчить аналіз системи бронювання перевізника, який провели Lowcostavia.com.ua. Йдеться про 17 маршрутів з міст України до кінця січня 2022 року.

Читайте також: Україна та ЄС підписали угоду про «відкрите небо». Що це означає

Зокрема, зі Львова скасували шість напрямків (Палермо, Піза, Турин, Барі, Братислава, Манчестер).

  • Львів – Барі з 10 до 31 січня
  • Львів – Палермо з 10 до 31 січня
  • Львів – Піза з 10 до 31 січня
  • Львів – Турин з 10 до 31 січня
  • Львів – Манчестер з 10 до 31 січня
  • Львів – Братислава з 10 до 31 січня.

 

Додамо, що обмеження, які ввела на в’їзд уже низка країн, послабили попит у Ryanair. Так, компанія вирішила скоротити кількість рейсів у січні загалом на 33%.

Нагадаємо, у вересні Ryanair озвучував плани щодо значного розширення в Україні, але навіть після підписання у жовтні угоди про «відкрите небо» великих анонсів нових рейсів від ірландського лоукостера не було. В жовтні – грудні Ryanair анонсував 7 нових рейсів з України, які мають запустити в 2022 році. Серед них Львів – Нюрнберг – новий напрямок від Ryanair, який має стартувати у березні 2022 року.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!