Ryanair літатиме зі Львова на Кіпр

1004 0
Громадяни України можуть подорожувати до Кіпру за умови заповнення форми Cyprus Flight Pass за 24 години до вильоту та наявності негативного результату ПЛР-тесту.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Ryanair літатиме зі Львова на Кіпр. Рейси заплановані із 2-го липня. Про це повідомляє lowcost.ua.

Лоукостер планує виконувати по два щотижневих рейси зі Львова в Пафос. Квитки на новий напрямок уже доступні на сайті та в мобільному додатку авіакомпанії.

Кіпр відкрив кордони для громадян України із 1 квітня. Наразі рейси доступні із Києва. Польоти з Києва відбуваються один-два рази на тиждень, а з травня літатимуть чотири рази на тиждень, щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці та щосуботи. Із 27 травня також почнуться польоти до Ларнаки зі Львова щочетверга та щонеділі.

Громадяни України можуть полетіти на Кіпр за умови заповнення форми Cyprus Flight Pass за 24 години до вильоту, наявності негативного результату ПЛР-тесту, здійсненого не раніше ніж за 72 години до вильоту (тест має бути англійською мовою) та проходження повторного ПЛР-тестування після прибуття на Кіпр за свій рахунок.

Читайте також: Кіпр відкриває кордони для українців із 1 квітня. Які умови

Нагадаємо, що Міністерство закордонних справ України створило інтерактивну мапу з інформацією про те, чи дозволяє відповідна країна вїзд українців до себе та за яких умов. Мапа постійно оновлюється. Авіакомпаніям дозволили попередньо виконувати рейси влітку до курортних місць у 29 країнах світу. Детальніше про це, читайте у матеріалі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!