Ryanair скасував плату за зміну квитка за новими бронюваннями до кінця осені

1329 0
Запит на зміну квитка авіакомпанія повинна отримати не менше, ніж за 7 днів до початкового часу вильоту.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Ryanair скасував плату за зміну квитка за новими бронюваннями, які зроблять у жовтні та листопаді 2020 року. Про це повідомляють на сайті avianews.com.

Так, якщо пасажир не зможе вилетіти через заборону влади або захоче змінити квиток з інших причин, він може зробити це безкоштовно за умови, що новий рейс відбудеться не пізніше, ніж 21 березня 2021 року.

Запит на зміну квитка авіакомпанія повинна отримати не менше, ніж за 7 днів до початкового часу вильоту. В іншому випадку Ryanair буде використовувати стандартні правила, які передбачають штраф від 35 до 95 євро за кожний переліт.

Читайте також: Ryanair почав літати зі Львова в Будапешт

«Тимчасова відмова від стягнення штрафу з боку Ryanair не звільняє пасажира від можливої ​​доплати різниці тарифів, коли новий квиток коштує дорожче старого», – йдеться у повідомленні.

Нова політика авіаперевізника стосується лише випадків добровільної зміни бронювання. Якщо авіакомпанія змінить розклад або скасує рейс, пасажир отримує право на повне повернення сплачених коштів або безкоштовне перебронювання без оплати різниці тарифів.

Нагадаємо, що Ryanair скасував майже всі рейси зі Львова закордон. Дані про рейси були відсутні у системі бронювання на сайті Ryanair станом на 1 вересня. Окрім цього, із 28 серпня Україна закрила кордони іноземцям на 30 днів. В уряді це пояснили зростанням кількості хворих на Covid-19 в Україні.


ТЕГИ: Ryanair Львів

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!