Ryanair відкрив продаж квитків на рейс Львів – Будапешт. Вартість

5346 1
Рейси виконуватимуть у середу та неділю.
Фото: lowcostavia.com.ua

Фото: lowcostavia.com.ua

Ірландський лоукостер Ryanair відкрив продаж квитків зі Львова до угорської столиці Будапешта. Рейси стартують із 1 квітня 2020 року.

Читайте також: Ryanair змінив правила перевезення ручної поклажі

Їх виконуватимуть двічі на тиждень: у середу та неділю. Вартість квитків починається від 24 євро в один бік. З Будапешта до Львова літак вирушає о 20:35 та прибуває о 22:40 за місцевим часом. У зворотньому напрямку – о 23:45. Час у дорозі становить 1 год. 5 хв.

Додамо, що крім Будапешта, зі Львова Ryanair літає до Кракова, Лондона, Варшави, Меммінгена та Дюсельдорфа.

Читайте також: Ryanair запустив україномовну версію сайту

Нагадаємо, що 10 вересня угорська компанія Wizz Air повідомила про запуск прямих рейсів зі Львова до Будапешта, які стартують із 3 червня 2020 року. Вартість квитків у цього перевізника стартує від 639 грн у один бік.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
22 Жовтня, 2019 11:15
Василь П. Смішні ті європейці - думають, що українці планують свої поїздки на півроку наперед )))
З таким підходом до квітня той рейс їм прийдеться скасувати :)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!