Ryanair відкриє новий рейс зі Львова до Познані. Розклад, вартість

2830 0
Вартість квитків у один бік починається від 24 євро.
Фото: Юрій Танчин

Фото: Юрій Танчин

Ірландський лоукостер Ryanair відкриває прямі авіарейси зі Львова до Познані. Квитки на новий рейс вже можна придбати на сайті авіаперевізника. Вартість квитків у один бік починається від 24 євро.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів. Оновлено

Рейси стартують із 1 квітня 2020 року. Полетіти зі Львова до Познані можна буде двічі на тиждень – щосереди та щонеділі. У середу зі Львова літак вирушатиме Вильоти о 14:45, а в неділю – о 8:50. Із Познані можна полетіти в середу о 12:00 та в неділю о 6:05. Час у дорозі – 1 година та 20 хвилин.

Читайте також: Куди полетіти зі Львова на новорічні вихідні за 100 євро. Підбірка авіарейсів

Додамо, що зі Львова Ryanair літає до Варшави, Кракова, Меммінгена, Дюссельдорфа та Лондона, а з 1 квітня почне літати до Будапешта.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!