Ryanair запускає рейси зі Львова до Нюрнберга

1749 0
Квитки можна забронювати на офіційному сайті Ryanair або в мобільному застосунку.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Із 30 березня авіакомпанія Ryanair планує літати зі Львова в Нюрнберг. Це – вже 23 напрямок ірландців з міста Лева і третій в Німеччину. Перельоти виконуватимуть літаки дочірньої авіакомпанії Malta Air два рази на тиждень – щосереди та щонеділі. Про це повідомляє Lowcost.ua.

Квитки на новий напрямок наразі доступні з ціною від €19.9 в один бік та від €39.9 туди-назад. Квитки можна забронювати на офіційному сайті Ryanair або в мобільному застосунку. У вартості маленька одиниця ручної поклажі розміром 40х20х25 см та вагою 10 кг.

Читайте також: Україна та ЄС підписали угоду про «відкрите небо». Що це означає

Анонс нового напрямку пов’язаний з відкриттям бази Ryanair в аеропорту Нюрнберга, яка стане восьмою базою ірландського лоукостера в Німеччині. Авіакомпанія інвестує 200 млн доларів, розмістить тут два літаки та відкриє 13 нових напрямків. Окрім Львова, авіакомпанія також літатиме з Нюрнберга в Баня-Луку, Кальярі, Ханью, Дублін, Фару, Жирону, Ібіцю, Мадейру, Софію, Таллінн, Валенсію та Венецію.

Додамо, що лоукостер Ryanair заявив про відкриття нового рейсу зі Львова до Братислави. Маршрут планують запустити 2 січня наступного року. В цей день за новим маршрутом полетять літаки не лише зі Львова до столиці Словакаї, а й з Херсону до Відня, столиці Австрії. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!