Ryanair збільшив вартість Priority-посадки та перевезення багажу до 10 кг

3294 0
Відтепер ціна буде залежати від попиту, і лише перші покупці зможуть отримати послуги за найнижчу ціну.
Фото: aif

Фото: aif

Ірландський лоукостер Ryanair змінив тарифи на оплату послуги пріоритетної посадки та малого реєстрованого багажу (до 10 кг), повідомляє Lowcostavia.com.

Читайте також: МАУ змінила правила безкоштовного перевезення багажу

До січня 2019 ціна на Priority i на багаж до 10 кг була сталою і залежала від того, чи пасажир купує послугу разом із квитком, чи докуповує пізніше. Відтепер ціна буде залежати від попиту, і лише перші покупці зможуть отримати послуги за найнижчу ціну. Зростання ціни становить від 0 до 4 євро. Пріоритетна посадка надає можливість взяти з собою в салон два предмети ручної поклажі (55x40x20 см і 40х 20х25 см).

Раніше послуга Priority під час бронювання авіаквитка коштувала 6 євро, а після бронювання – 8 євро. Із січня 2019 року ціна Priority становить від 6 до 10 євро при купівлі квитка. Послуга продається лише на 90 місць: перші 30 місць коштуватимуть 6 євро, наступні 30 – 8 євро, а останні місця обійдуться у 10 євро.

Читайте також: Скільки багажу можна провести літаком безкоштовно. Інфографіка

Реєстрований багаж у листопаді та грудні 2018 року коштував 8 євро при купівлі одночасно з квитком та 10 євро, якщо докуповувати пізніше. Із січня ціна становить 10 євро – на перші вісім місць, і 12 євро – на всі наступні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!