Ринок «Санта-Барбара» поки не переносять. Чому

2438 2
Поки не знайдуть альтернативного варіанту перенесення ринку «Санта-Барбара», місто не буде нікому заважати працювати. Про це повідомляє прес-служба мерії із посиланням на міського голову Андрія Садового.
фото: vorobus.com, zik.ua, dailylviv.com

фото: vorobus.com, zik.ua, dailylviv.com

На сьогоднішній день є ринок, який працює і якому ніхто не заважає, зазначив міський голова.

«Я чітко проінформував людей, що поки ми не знайдемо альтернативного варіанту перенесення, ми не будемо створювати їм жодних проблем. І це прекрасно знають їхні керівники, яким вони щомісяця платять гроші готівкою без обліку. Була пропозиція тих власників віддати їм ділянку біля поліклініки, яка є дуже цінною, бо там проходять мережі комунікації. Люди зібралися на Сихові і виступили категорично проти цієї ділянки. Там неможливо цей проект зреалізувати», – сказав Андрій Садовий.

Він нагадав, що один із депутатів міськради виступив з ініціативою підготувати і винести ухвалу щодо надання ЛКП «Муніципальна дружина» земельної ділянки на перехресті просп. Червоної Калини-Скрипника для перенесення ринку ТзОВ «Сихівська народна торгівля» з проспекту Червоної Калини, 109. Однак, підкреслив Садовий, він був категоричним противником цього. Але депутат переконав своїх колег і ті проголосували за цю ділянку. Однак та територія має бути сквером, там мають бути дерева, лавочки, зазначив міський голова Львова.

Нагадаємо, в кінці січня депутати Львівської міськради проголосували за перенесення ринку «Санта-Барбара» на вулицю Скрипника. Необхідність перенесення ринку пояснили будівництвом колії для сихівського трамваю. Трамвайна колія має починатися якраз з того місця, де зараз розташований ринок «Санта-Барбара», тобто трамвай там має розвертатися.


Читайте також:
20 Березня, 2015 01:08
оксана Я працюю на санта барбарі , люди постійно скаржаться на нас , типу - брудно , страшно, так ніхто вже не працює, ну і так далі. А що ми можемо зробити? всі їсти хочуть - от і сидимо там. Прохання до міських урядників - виділіть місце хороше під торговий центр поруч з сантабарбарою . більшість продавців перейде туди працювати і питаня саме собою зніметься .
20 Березня, 2015 00:46
ЮРІЙ Нарешті той щурятник (санта барбару) знесуть. Це не ринок - це жах якийсь, антисанітарія повна ,якісь лабіринти з минулого сторіччя . Чесно кажучи той ринок варто було знести і без прокладення трамваю вже давно .Там , до речі , "по уму" треба продовжити проспект Червоної калини до обізної і буде всім щастя ....Проспект стане як Стрийська з нормальним виїздом , а то дира якась .....
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!