Садовий поїхав у відрядження в Ліверпуль

1978 0
Буде шукати партнерів, бо Велика Британія та країна, «яка має бажання і реально допомагає».
Фото умовне: Люкс Фм

Фото умовне: Люкс Фм

Міський голова Львова Андрій Садовий поїхав у відрядження у Велику Британію, зокрема відвідає і Ліверпуль, де буде шукати партнерів, про це він повідомив на своїй Фейсбук-сторінці.

У відео, яке Садовий розмістив ще 12 травня, він розповів, що наступні кілька днів буде у відрядженні у Британії, зокрема вже завершив зустріч у Манчестері. Місто має великий досвід в реабілітації, тож він запросив мера мста і його команду до Львова.

Далі мер вирушає в Ліверпуль, півфінал Євробачення не побачить, а на зустрічах буде говорити про співпрацю між українськими містами і Великої Британії.

Садовий вважає, що кожне українске місто має мати партнера у Великій Британії, бо це та країна, яка має бажання і реально допомагає.

Нагадаємо, у суботу, 13 травня, в Ліверпулі відбудеться фінал Євробачення-2023, в якому виступлять представники 26 країн. Зокрема, український дует TVORCHI з піснею Heart of steel.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!