Садовий повідомив про нові призначення двох уповноважених міськради

3045 0
Ірину Маруняк призначили уповноваженою Львівської міської ради з питань доступності.
Фото з Facebook Андрій Садовий

Фото з Facebook Андрій Садовий

Мер Львова Андрій Садовий повідомив про два нові призначення у Львові. Зокрема, Ірина Маруняк стала уповноваженою Львівської міської ради з питань доступності, а Наталя Бунда від сьогодні працюватиме Уповноваженою з питань культури.

«Маємо сьогодні два важливих призначення у Львові. Це насправді не робота, а важлива  місія, особливо в часі війни. Ірина Маруняк тепер працюватиме Уповноваженою з питань доступності…Будемо разом слідкувати за тим як наше місто змінюється і стає доступнішим та кращим. 

Наталя Бунда від сьогодні працюватиме Уповноваженою з питань культури…Я дуже вірю, що мистецькі ініціативи за підтримки  Наталі допомагатимуть нашим ветеранам відновлюватись і жити своє життя. Бо наші Захисники заслуговують на найкращі підходи та підтримку», – повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, Ірина Маруняк довгий час обіймала посаду заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, а відтак перейшла на посаду радника міського голови Львова і продовжує працювати у виконавчому комітеті, а Наталія Бунда раніше була керівницею департаменту розвитку мерії.

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!