Садовий прокоментував свій рейтинг і назвав партію, яка йому близька

7709 0
Мер Львова каже, що то була важка виборча кампанія і другий тур був для нього прогнозований.
Фото: Андрій Садовий

Фото: Андрій Садовий

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що готовий до другого туру виборів голови Львівської ОТГ, але хоче, щоб це були дебати планів та стратегій. Він також сказав, що для «Самопомочі» близькою є партія «Голос», яка за даними екзит-полу, також проходить до ради Львівської ОТГ.

«З екзит-полів виглядає, що буде другий тур. Окей, ми готові. Але я б хотів, щоб це були дебати планів, стратегій, а не бруду і компроматів. Я налаштований оптимістично», – прокоментував Андрій Садовий.

Він також зауважив, що високу підтримку отримала «Голос» і «Самопоміч» з нею достатньо близькі ідеологічно, і додав, що добре, що до міської ради входять проєвропейські та проукраїнські партії.

За його словами, то була важка виборча кампанія і другий тур був для нього прогнозований.

Нагадаємо, що за даними екзит-полу агенції Fama, за Андрія Садового проголосували 38% мешканців, за Олега Синютку 28%. Водночас, за даними екзит-полу студії Шустера, Садового підтримали 41,12% виборців, а Олега Синютку – 27.38%.

Редакція медіа-хабу Тvoemisto.tv запросить Андрія Садового на Олега Синютку на дебати.

Про те, як реагували на дані екзит-полу у штабах Садового та Синютки дивіться у відео Тvoemisto.tv.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!