Садовий заявив, що наступного року трамвай продовжать із Сихова до Мазепи

4242 0
Міський голова заявив, що наступного року мають почати будівельні роботи.
Фото: Юрій Шульгевич

Фото: Юрій Шульгевич

У міськраді планують наступного року розпочати прокладати трамвайну колію від вулиці Замарстинівської до вулиці Мазепи. Після продовження колії трамвай мають запустити від вулиці Мазепи до Сихова. Про це міський голова Львова Андрій Садовий повідомив сьогодні, 6 липня.

Читайте також: У серпні в Львові відкриють автоматичні мийки для тролейбусів та трамваїв

«Я би хотів, щоб ми зробили продовження трамвайної колії по вул. Замарстинівській до вул. Мазепи, щоб ми зі Сихова могли швидко заїхати на Топольну. Проект на фінальній стадії, далі – експертиза, і наступного року хочемо взяти у роботу», – повідомив міський голова Андрій Садовий.

Як уточнив у коментарі Тvoemisto.tv керівник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід, роботу над проєктом тільки почали, він буде готовий наприкінці року.

Читайте також: Як у Львові ремонтують вулицю Хуторівку. Фото

Нагадаємо, у січні 2020 року заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий повідомив, що у Львові цього року планують виготовити проєкт трамвайної колії на Замарстинівській від вулиці Торф’яної до Мазепи.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!