Садовий звернеться до Авакова через роботу нічних клубів у Львові

1936 0
Через карантинні заходи у Львові заборонена робота нічних клубів та розважальних закладів.
Photo by Melissa Askew on Unsplash

Photo by Melissa Askew on Unsplash

Якщо поліція не зможе забезпечити закриття усіх нічних клубів у Львові, яким заборонено працювати, то міський голова Андрій Садовий звернеться до міністра МВС. Про це він заявив сьогодні на брифінгу.

«У Львові є заборона на роботу нічних клубів. Хоча, як ви бачите, є інформація про вечірки та івенти. Ми сьогодні чітко дали меседж поліції щодо цього. Якщо поліція не зуміє забезпечити закриття нічних клубів, то це будуть робити тоді вищі чиновники з Києва – я буду звертатися до міністерства», – наголосив мер Львова.

Зазначимо, що через карантинні заходи у Львові заборонена робота нічних клубів, розважальних закладів, ресторанів, кафе, барів з організацією дозвілля, у тому числі проведення святкових заходів, бенкетів, майстер-класів, публічних подій. 

Читайте також: Старшу школу і гуртки у Львові відправляють на карантин 

Напередодні міський голова закликав львів'ян максимально обмежити контакти, утриматися від бенкетів, забав та весіль. За словами мера, Львів знаходиться за пів кроку до червоної зони, тому від завтра, 16 березня, школярі 5-11 класів у Львові на два тижні переходять на дистанційне навчання, також закривають на карантин дитячі гуртки, клуби, переносять спортивні змагання. 

Як пояснив Андрій Садовий, молодша школа продовжить навчання тому, що батьки не мають як залишити менших дітей. Але, якщо ситуація не покращиться, то закриття початкової школи буде наступним кроком до обмеження. Наразі місто не запроваджує додаткових обмежень у транспорті, оскільки комісія вважає, що, коли зменшиться навантаження на школи, то зменшиться і навантаження на транспорт.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!