СБУ повідомила про підозру львів’янину, який підтримував агресію росії

821 0
Львів’янин тривалий час відкрито виправдовував та прославляв злочини росії.
ФОТО: Умовне /CБУ

ФОТО: Умовне /CБУ

На Львівщині Служба безпеки України викрила чоловіка, який підтримував злочинні дії російських окупантів.

Джерело: СБУ у Львівській області

Львів’янин впродовж тривалого часу відкрито виправдовував та прославляв злочини вчинені російськими загарбниками. Через соціальні мережі, він публічно підтримував політику країни-терористки та закликав до дій, які порушують територіальну цілісність нашої держави. Оперативники та слідчі СБУ зібрали масив доказової бази щодо протиправної діяльності чоловіка на шкоду державній безпеці України.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину за двома статтями Кримінального кодексу: ч.2 та ч.3 ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії російської федерації проти України, глорифікація її учасників) та ч.1 ст. 110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України). Суд обрав йому запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

_________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!