СБУ просить повідомляти про підозрілих осіб чи техніку біля стратегічних об'єктів

3070 0
Правоохоронці просять не повідомляти про пересування української військової техніки, не запускати дрони. Натомість, якщо помітили підозрілих осіб чи підозрілі транспортні засоби поблизу стратегічних об'єктів, то варто телефонувати в СБУ чи у поліцію.

В СБУ у Львівській області просять не запускати квадракоптери, дрони, безпілотні літальні апарати, та повідомляти правоохоронцям, якщо маєте інформацію про можливі диверсії, чи помітили пересування підозрілих транспортних засобів поблизу стратегічних об’єктів.

«Управління СБУ у Львівській області та всі силові органи регіону посилили захист об’єктів критичної інфраструктури та громадського порядку, спрямовані дії на недопущення диверсій, протидії іншим проявам війни», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові можливі різні диверсійні групи. Мер Львова закликав не панікувати та зберігати спокій

Водночас правоохоронці закликають громадян користуватися лише перевіреною інформацією із офіційних джерел та не поширювати дані про пересування та місця дислокацій українських військових та техніки, місце розгортання блокпостів. 

Також не запускати квадракоптери, дрони, безпілотні літальні апарати, оскільки до них буде застосовано військову техніку. 

Крім того, потрібно інформувати правоохоронців у випадку:

  • прибуття чи перебування у регіоні підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей;
  • появи підозрілих транспортних засобів чи безпілотних літальних апаратів поблизу стратегічних об’єктів;
  • виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження;
  • отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій.

 

У випадку отримання такої інформації просимо повідомити до Управління СБУ у Львівській області за номером цілодобової гарячої лінії: (032) 261 61  43, або на електронну поштову скриньку: [email protected]

Читайте також: У Львові посилено охороняють аеропорт. Усіх просять зберігати спокій

Додамо, що сьогодні вранці міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до містян з застереженням щодо осіб у камуфляжній формі із червоною стрічкою, він зазначив, що вони можуть бути диверсантами. Відповідне повідомлення він отримав від антитерористичного штабу. Якщо зафіксували осіб із підозрілою поведінкою – одразу повідомляйте на 102. Мешканців закликають бути пильними та обережними.

Цю інформацію у коментарі Тvoemisto.tv також підтвердили в управлінні СБУ у Львівській області. «Щодо повідомлення про людей у камуфляжі і з червоною стрічкою, то наш антитерористичний центр також підтвердив цю інформацію», - зазначила речниця управління СБУ у Львівській області.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін о 4 ранку виступив з екстреним зверненням до росіян та заявив про початок «спеціальної військової операції». Він каже, що своє рішення ухвалив, після того, як до нього звернулися ватажки самопроголошених «республік» на Донбасі.

Сьогодні, 24 лютого, о 5.00 збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивні обстріли наших підрозділів на сході, нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних Сил України. На всій території України вводять воєнний стан.

Громадян закликають зберігати спокій, залишатися за можливості вдома та слідкувати за повідомленнями органів влади. Зокрема, львів'ян попереджають про ймовірну появу диверсантів на вулицях. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!