СБУ просить повідомляти про загрозу диверсії чи атаки на об'єкти Львівщини

2100 0
Інформацію слід надсилати на «гарячу лінію» штабу СБУ у Львівській області +38 096 322 45 24.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

СБУ просить громадян, які перебувають на території Львівщини, повідомляти інформацію про підозрілі чи протиправні дії у місті та області. Про це йдеться у повідомленні на Фейсбук-сторінці управління СБУ у Львівській області.

Йдеться про інформацією стосовно:

  • дій диверсійного чи терористичного характеру у Львівському регіоні;
  • загроз об’єктам оборонного комплексу Львівського регіону;
  • загроз об’єктам соціальної чи критичної інфраструктури Львівського регіону;
  • актуальним загрозам державній безпеці України в умовах воєнного стану.

Інформацію слід надсилати на «гарячу лінію» штабу Управління СБ України у Львівській області +38 096 322 45 24

В посиленому режимі також працюють оператори служби 102 поліції Львівщини, які цілодобово приймають повідомлення про загрози. З початку вторгнення вони отримали 900 повідомлень про виявлені мітки, маячки та сигнали, більше 3100 – про підозрілих осіб, більше 600 – про дрони та квадрокоптери, майже 650 – про підозрілі предмети, більше 1150 – про підозрілі транспортні засоби. 

Нагадаємо, що ворог суттєво знизив темпи просування військ, проте не відмовився від проведення наступальних дій. У Міністерстві оборони попереджають про високу імовірність здійснення диверсій на території Львівської та Рівненської областей.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!