СБУ проводить безпекові заходи в урядовому кварталі Києва

1712 0
Громадян просять із розумінням поставитися до можливих незручностей, мати з собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися комендантської години.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

Служба безпеки України проводить контррозвідувальні (безпекові) заходи на території Печерського району столиці, зокрема, у межах урядового кварталу та на прилеглих територіях. Про це повідомили в СБУ.

«Мета – перевірка та посилення контрдиверсійного захисту важливих державних об’єктів, підвищення безпеки осіб, стосовно яких здійснюється державна охорона. Це особливо важливо в умовах збройної агресії рф, яка намагається дестабілізувати ситуацію в Україні будь-яким способом», – пояснили у Службі безпеки. 

Читайте також: Зеленський позбавив громадянства Медведчука та його соратника Козака з Львівщини

Силовики, зокрема, оглядають території та окремі приміщення для виявлення заборонених до обігу предметів і перевіряють громадян, які перебувають на території урядового кварталу. Під час таких заходів можливі обмеження проходу та проїзду вулицями, перевірка документів, огляд автомобілів.

СБУ просить громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей, мати з собою документи, що посвідчують особу, дотримуватися режиму комендантської години.

Нагадаємо, викладачку гімназії в столиці судитимуть за підтримку дій окупантів та заклики до повалення влади в Україні.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!