СБУ та БЕБ проводять обшуки у «Львівгазі»

3826 0
Співробітників компанії вивели з робочих місць, вилучили телефони та особисті речі.
Фото: Львівгаз

Фото: Львівгаз

Сьогодні, 17 березня, СБУ та РЕБ провели обшуки у 14 газорозподільних компаніях групи Регіональної газової компанії, серед яких і АТ «Львівгаз». Інформацію у коментарі Tvoemisto.tv  підтвердили у пресслужбі компанії.

«Зранку 17 березня озброєні співробітники правоохоронних органів зайшли на територію та до приміщень газорозподільних компаній. Обшуки проводились за надуманим звинуваченням в нібито заволодінні державними коштами»,– зазначили у АТ «Львівгаз».

У компанії зазначили, що співробітників вивели з робочих місць і тримали в коридорі під наглядом автоматників. В них було вилучено телефони і проведено огляд особистих речей, здійснювався психологічний тиск. 

«На нашу думку, кримінальна справа, що стала приводом для обшуків, порушена лише з метою тиску на підприємства, які АТ «НАК «Нафтогаз України» в особі ДАТ «Чорноморнафтогаз» намагається захопити в рейдерський спосіб»,– зазначили у пресслужбі компанії.

У РГК пояснили, що вважають проведення обшуків здійсненням тиску на співробітників підприємств критичної інфраструктури. 

Нагадаємо, що нещодавно детективи Бюро економічної безпеки України спільно з детективами Територіального управління БЕБ у Львівській області провели обшуки на території однієї з тютюнових фабрик.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!