СБУ у Львові викрила мережу підпільних гральних закладів

2691 1
Гральні заклади працювали всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні».
Фото: navkolonas.com

Фото: navkolonas.com

Служба безпеки України блокувала у Львові діяльність незаконного грального бізнесу. Про це повідомляють на сторінці СБУ у Львівській області у Фейсбуку.

Учасники групи, до якої входило 14 місцевих жителів, обшукали сім підпільних пунктів азартних ігор в місті. Гральні заклади працювали всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», застосовували неліцензійну комп’ютерну техніку зі спеціальним програмним забезпеченням для доступу клієнтів до симуляторів гральних автоматів.

Читайте також: В уряді хочуть ліквідувати зали гральних автоматів під виглядом лотерей

Під час обшуків за адресами казино правоохоронці виявили та вилучили понад 250 носіїв фальсифікованого програмного забезпечення, зокрема системних блоків комп’ютерів, а також гроші, одержані незаконним шляхом.

Наразі встановлюють причетність високопосадовців правоохоронних органів до «кришування» нелегального бізнесу. У межах кримінального провадження за ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.



Читайте також:
20 Грудня, 2019 13:55
666 ... вай-вай-вай !!!... це ж з під СВОЄЇ власної поли (чи підлоги?) щось віддати державі ?! ... херої уркаїни конкретні ! ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!