СБУ затримала директора центру «Супутник» на Левандівці

2709 0
За даними спецслужби, йдеться про отримання хабара.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

Директора комунального підприємства у Львові та його заступника затримали сьогодні під час отримання хабара працівники СБУ. Як повідомляє прес-служба управління СБУ у Львівській області, посадовці вимагали 10 тисяч грн від підприємця за те, що здадуть йому в оренду приміщення центру без укладення угоди.

Оперативники спецслужби  та поліції затримали посадовців на робочому місці під час одержання усієї суми неправомірної вигоди. Викриття зловмисників відбувалося спільно зі слідчими поліції та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Читайте також: Голову залізничної райадміністрації Львова затримали за хабар. Доповнено

У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії.

В СБУ не повідомляють про керівника якого саме комунального підприємства йдеться.

Водночас громадська активістка Ярина Волошин на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук» повідомила, що директора культурно-мистецького центру «Супутник» Олександра Агашкова та його заступника затримали нібито за хабар. Однак на її переконання, це директора «Супутника»  підставили, бо громадськість знає його як чесного.

Заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй сторінці в «Фейсбук» написав, що до «Супутника» прийшли працівники СБУ з постановою про обшук і туди скерували працівника юридичного департаменту, щоби розібратися в ситуації. Москаленко написав, що для мерії у цій справі «важлива максимальна прозорість та відкритість».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!