СБУ затримали провокатора, що мав корегувати обстріл по пам'ятнику Бандері у Львові

2802 0
У соцмеражах чоловіки закликали українців приєднатися до окупаційної влади.
Фото: СБУ

Фото: СБУ

Управління СБУ у Львівській області затримала двох осіб, які активно у соцмережах підтримували агресію росії. Один із зрадників листувався з діючим бойовиком «ДНР» — надав координати, а згодом й мав корегувати ракетний обстріл по пам’ятнику Степану Бандері у Львові.

«Служба безпеки України оголосила про підозру двом прихильникам путінізму, які закликали до війни. У соцмережах вони активно підтримували агресію проти нашої держави та закликали українців приєднатися до окупаційної влади країни-агресорки»,йдеться в повідомленні управління.

Читайте також: Була загроза удару з акваторії Каспійського моря. Як минула доба на Львівщині 

Наразі двох зрадників затримано. Слідчі СБУ оголосили зловмисникам підозру за ст. 436 (Пропаганда війни) КК України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Львівщині контррозвідники викрили зрадника, який проводив підривну діяльність в інтересах спецслужб росії. Зокрема, чоловік коригував ракетні обстріли по Яворівському міжнародному військовому полігону.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!