«Секретний проєкт». Міноборони з фондом «Повернись живим» збирають 230 млн грн

769 0
Кошти збирають на обладнання, яке знизить наступальний потенціал росії.
Очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов з Black Box

Очільник ГУР Міноборони Кирило Буданов з Black Box

Головне управління розвідки Міністерства оборони України та Фонд «Повернись живим» реалізували проєкт Black Box на 40 мільйонів гривень. За ці кошти придбали та передали ГУР МОУ обладнання, здатне знизити наступальний потенціал росії, але деталей не розкривали. Тепер проєкт вирішили розширити.

Джерело: ГУР Міноборони України

Так, сьогодні фонд «Повернись живим» оголосив, що вирішив масштабувати проєкт та планує для цього зібрати 230 мільйонів гривень. Уже за перші години від старту збору фонд отримав понад 12 мільйонів гривень.

Розвідка не розкриває деталей щодо обладнання, однак запевняє, що результати точно позначаться на полі бою. За підрахунками відомства, лише за жовтень проєкт завдав росії збитків на мільйони доларів.

Читайте також: 10 кроків до справжнього миру в Україні

Нагадаємо також, що львів'ян закликають долучитися до збору коштів на Starlink, авто та дрон для ЗСУ

Софія Шавранська

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!