Сенсотека у Львові шукає волонтерів

3272 0
Зараз найбільше у Сенсотеці потрібні волонтери/стажери, які б допомагали незрячим та слабозорим учням школи-інтернату №100 навчитись користуватись смартфонами.
фото: facebook.com/sensoteca

фото: facebook.com/sensoteca

Незрячі користуються смартфонами за допомогою жестів та озвучення всього того, що є на екрані. Завдяки такій озвучці та GPS-навігації вони можуть знати, де знаходяться, мають змогу слухати зіскановану ними ж та після цього озвучену літературу, та багато інших можливостей.

Заняття із навчання користування телефоном буде проводити сертифікований тренер із GPS-навігації. В обов’язки волонтера/стажиста/ки входитиме слідкування за правильністю рухів та вибору тих чи інших опцій телефону.

Графік волонтерства (чи стажування) може бути гнучкий та узгоджений в кожному випадку індивідуально – в залежності від часових можливостей волонтера/стажиста/ки. Зазвичай треба приділяти для цього лише один із робочих днів тижня (окрім віторка та суботи) за вибором з 15:45 до 18:15, а також під час проведення публічних подій.

Охочих допомогти просять зголошуватись за телефоном 093 6907290 (Роман) або 097 7009708 (Христя), а також писати на адресу: [email protected].

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!