Серіал «Картковий будинок» хочуть озвучити українською. Як долучитися?

1978 0
Cтудія «Hurtom» продовжує займатись українським озвученням та збирає гроші для наступного проекту. Допомогти може кожен небайдужий.
фото: google.com, www.hurtom.com, verchovyna.at.ua

фото: google.com, www.hurtom.com, verchovyna.at.ua

Наступним проектом для озвучення стане серіал «Картковий будинок», обраний на голосуванні. Цей серіал у квітні транслювали на українському телебаченні в озвученні «Першого каналу» (Росія). Cтудія «Hurtom» пропонує виправити ситуацію та зробити якісний переклад рідною мовою.

Як зазначається на facebook-сторінці ініціативи, перший сезон «Карткового будинку» складається з 13-ти серій. Професійне озвучення однієї серії коштуватиме 2 500 гривень. 

Читайте також: Де львів’яни можуть попрактикувати польську мову?

Раніше, завдяки фінансовій підтримці небайдужих людей, студія вже озвучила перший сезон серіалу «Краще подзвоніть Солу», серіал «Фарґо», фільм «Фарґо» та два сезони серіалу «Кремнієва Долина».

Для усіх охочих допомогти детальніша інформація та реквізити – ТУТ.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!