Серіали, футбол і газобетон: що найчастіше «гуглили» українці в 2016-му році

2073 0
Компанія "Google Україна" склала рейтинг найпопулярніших запитів у пошуковій системі. Перше місце у списку, що відображає зацікавленість українців, посів чемпіонат Євро-2016.
фото: оbozrevatel.com

фото: оbozrevatel.com

Користувачі Google щодня відправляють численні запити різного характеру, - інформує офіційний блог компанії. Цьогорічні топ-запити свідчать про особливий інтерес до футболу та серіалів.

Чи не найцікавішою категорією є питання, які користувачі ставили Google у 2016 році. Зокрема, українці цікавилися, навіщо котові вуса, а дятлу – червона шапочка, та намагалися дізнатися, для чого існують чоловіки. Також неодноразово запитували, чому не подобаються хлопцям, плямкають уві сні та сумують. Крім того, намагалися з'ясувати як схуднути, кинути палити і як правильно бігати.

У категорії "Персона" першу позицію зайняла переможниця Євробачення-2016 Джамала, яка обігнала в показниках навіть новообраного Дональда Трампа.

Читайте також: Google запустив сервіс, який допомагає економити на авіаквитках

Серед фільмів найбільшою популярністю користувався "Загін самогубців". Також до першої десятки увійшли мультфільми "Зверополіс" і "Таємне життя домашніх тварин", блокбастери "Дедпул", "Доктор Стрендж" і "Бетмен проти Супермена" та комедія "8 кращих побачень".

У категорії телевізійних шоу найчастіше українці шукали інформацію про Євробачення-2016, а топ-серіалами стали "Фізрук", "Мажор" і "Гра Престолів".

Серед покупок онлайн чи, принаймні, пошуків у магазинах через Google лідирує газобетон. Також серед найпопулярніших запитів: пуховик, цуценята мопса і плаття для латини.

Повний список найпопулярніших запитів можна переглянути ТУТ.

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!