На правах реклами

Сервіс доставки Raketa запустився у Львові

4998 2
Сервісом доставки замовлень з ресторанів вже можна скористатися в тестовому режимі

Замовлення з львівських ресторанів тепер доставляють безкоштовно. У Львові запрацювала нова служба доставки їжі Raketa й Львів став третім містом, після Дніпра та Києва, в якому запустили цей сервіс.

Щоб скористатися сервісом Raketa досить мати Android або iOS пристрій і встановити однойменний додаток. При запуску клієнту відображається меню ресторанів-партнерів, розташованих у радіусі 3 км, замовлення з яких можуть доставити менш ніж за годину.

«Raketa має намір кардинально змінити ринок доставки їжі. Ми не обмежуємо мінімальну суму замовлення, а доставка буде безкоштовною для клієнта. І це не демпінг, а бажання зробити сервіс доступним для всіх», – розповів співзасновник Raketa Станіслав Дмитрик.

На старті замовити доставку можна з майже 50 закладів, розташованих в центральній частині міста. Впродовж місяця послуги Raketa надаватимуть у тестовому режимі. За цей час список ресторанів та покриття планують суттєво розширити. У Львові вже працюють близько 100 кур'єрів (пішо/вело/мото/авто). Заявлений час доставки – до 60 хвилин, вартість послуги для клієнта – 0 грн. Із нагоди запуску сервісу у Львові, Raketa пропонує промокод raketainlviv. Він дає 100 грн знижки на перше замовлення від 150 грн.

«Raketa – класичний food-tech сервіс і на 100% український проект. Крім того, ми одні з небагатьох, хто пропонує своїм клієнтам телефонну і онлайн-підтримку для оперативного вирішення будь-яких питань», – додав інший спізасновник сервісу Олексій Юхимчук.

Довідка

Raketa – сервіс доставки їжі з ресторанів. Компанія доставила своє перше замовлення 5 березня 2018. Нині послугами Raketa можна скористатися у Дніпрі та Києві. У 2020 році сервіс має намір зайти ще в 15 міст, після чого почнеться покриття всіх українських міст з населенням понад 200 тис.

 

Читайте також:
15 Лютого, 2020 12:26
Остап Круто. Замовили піццу за 160 грн. Доставили безкоштовно та заплатили лише 60 грн. Промокод 0WEWFHI дійсно діє. Дякую.
15 Лютого, 2020 11:58
Марік Додаток бомба.Доставка по Львову безкоштовно до години часу. Якщо бажаєте знижку на 1 замовлення 100 грн ось промокод - 0WEWFHI
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!