Сервісні центри МВС відновили онлайн-запис до електронної черги

4098 0
Через електронну чергу можна записатися практично на всі послуги.
Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Фото: Твоє місто/Іван Станіславський

Функціонал онлайн-запису до електронної черги сервісних центрів МВС відновили. Це дозволить заощадити час клієнтів і з користю розпланувати його. Про це повідомили на сайті Головного сервісного центру МВС. 

Записатися можна онлайн на офіційному веб-сайті за посиланням. Тут же — обрати розділ «Запис в е-чергу», пройти ідентифікацію через сервіс ID.GOV.UA (це загальнодержавна електронна система ідентифікації особи, яка дає змогу використовувати всі можливі в Україні способи електронної ідентифікації), зазначити місце отримання послуги, саму послугу та дату і час відвідування сервісного центру МВС.

Читайте також: У Львові утворилися черги у сервісному центрі МВС. У чому причина

Через електронну чергу можна записатися практично на всі послуги. Виняток тільки для складання практичних іспитів на право керування транспортним засобом. Тут діє інший алгоритм. Талон варто брати у терміналі, що встановлений у приміщенні сервісного центру МВС або за його відсутності — в порядку живої черги.

Онлайн-запис є індивідуальним і передати його іншій особі не можна. Також додають, що в разі оголошення повітряної тривоги до початку роботи сервісного центру МВС послуги почнуть надавати лише після відбою. Якщо сирена лунає під час робочого дня, обслуговування призупиняють, а відвідувачам пропонують піти в укриття. При цьому очікування в черзі подовжується на час тривалості повітряної тривоги.

Нагадаємо, через чисельні кібератаки на початку війни довелося тимчасово відключити електронну чергу. Окрім цього, дводенні черги через нульове розмитнення автомобілів утворилися у сервісних центрах МВС. Зокрема, в регіональному центрі МВС, що на вулиці Данила Апостола, 11. Щодня тут можна було натрапити на десятки автівок. Щоб встигнути зробити усе за день, люди займали «живу» чергу ще з ночі.

До початку повномасштабної війни функціонувала електронна електронна форма реєстрації, однак електронні записи відмінили, аби уникнути хакерської атаки сайту територіальних сервісних центрів МВС. Про те, що робив сервісний центр, аби впоратися з чергами, та на що скаржаться львів'яни, читайте у матеріалі. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!