Сервісний центр МВС у Львівській області переходить на новий робочий графік

3732 0
Водночас у регіональних та Головному сервісних центрах МВС графік роботи залишається незмінним.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

Із вівторка, 22 листопада, сервісний центр МВС у Львівській області переходить на новий робочий графік. Так, працювати будуть з вівторка по суботу включно. 

Джерело: сервісний центр МВС у Львівській області

Години прийому:

  • у будні – з 08:00 по 17:00 без обідньої перерви, 
  • у суботу – з 08:00 по 15:45 без перерви на обід.

 

Водночас у регіональних та Головному сервісних центрах МВС графік роботи залишається незмінним: понеділок-четвер з 09:00 по 18:00; у п’ятниці – з 09:00 по 16:45. Прийом громадян у сервісних центрах МВС відбувається за попереднім записом онлайн або у порядку «живої» черги, що регулюється талонами з терміналу, встановленому в сервісному центрі МВС.

Читайте також: Українці можуть обміняти посвідчення водія на документ європейського зразка

Нагадаємо, що посвідчення водія, термін дії якого вийшов в період воєнного стану, продовжує діяти на території України. Тим, хто вирішив обміняти посвідчення водія, варто пам’ятати, що обмін документу вперше можна робити лише після закінчення строку його дії (наступного дня або пізніше). 

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!