Шахістки з Львівщини завоювали три головні нагороди чемпіонату України

2302 0
Дівчата не залишили шансів спортсменкам з інших регіонів та завоювали усі медалі.
фото: управління молоді і спорту лода

фото: управління молоді і спорту лода

В Одесі учора, 14 червня, завершився чемпіонат України з класичних шахів серед дівчат до 8 років. Чемпіонкою України стала вихованка Городоцької дитячо-юнацької спортивної школи Соломія Світенко. Її тренує Володимир Мелешко.

«Маленьким шахісткам Львівщини нема рівних в Україні. Дівчата не залишили шансів спортсменкам з інших регіонів та завоювали усі медалі», – йдеться в повідомленні управління молоді і спорту Львівської ОДА.

Читайте також: Важкоатлет з Львівщини встановив новий рекорд України

Срібну медаль чемпіонату завоювала вихованка школи «Е2-Е4» Анастасія Грех. Тренер Анастасії – Микола Матвієнко. Бронзу виборола Франческа Губка, яку тренує Роман Губка.

Нагадаємо, що напередодні одразу дві золоті медалі виборов вихованець львівської школи шахів Олексій Карвацький. Він став чемпіоном України з швидких шахів, а пізніше виборов «золото» у блискавичних шахах. Хлопець також став віце-чемпіоном у класичних шахах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!