Ще 17 львівських випускників отримали на ЗНО по 200 балів

1622 0
Загалом у місті вже є 40 найвищих результатів.
Фото: Alexis Brown / Unsplash

Фото: Alexis Brown / Unsplash

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив наступні результати ЗНО. Так, серед тих, хто отримав максимум – 200 балів, є випускники львівських шкіл. Про це повідомляє управління освіти Львівської міськради. 

Зокрема:

- з української мови та літератури – 3;

- з англійської мови – 1️;

- з історії України – 5️;

- з біології – 2️;

- з хімії – 6️.

Читайте також: Директорка, яка відповідає на записки учнів. Як змінюється сихівська школа

Загалом у місті вже є 40 найвищих результатів: 2️6 випускників отримали 200 балів і 7️ – 400 балів. Попереду ще додаткова сесія.

Напередодні 11 львівян отримали максимальний результат на ЗНО. 200-бальниками з історії України стало 5 осіб, з української мови та літератури – 3, з біології – 2, з англійської мови – 1.

Додамо, що у Львові діє Програма підтримки обдарованої молоді міста Львова, у межах якої передбачили відзначення грошовими винагородами у розмірі 5 000 грн випускників місцевих шкіл, які отримали 200 балів за результатами ЗНО з базової дисципліни, по 10 000 грн, які отримали 400 балів, і 20 000 грн, які отримали 600 балів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!