Ще четверо бійців із Львівщини загинули на війні із окупантами

5883 0
Захисники полягли у боях із російськими окупантами.

Сергій Варава

На Донеччині загинув 33-річний стрілець-санітар зі села Білявці Сергій Варава.

«З болем повідомляємо про ще одну непоправну втрату для Бродівської громади. Виконуючи бойове завдання, вірний присязі, поблизу населеного пункту Хромове Бахмутського району загинув Сергій Володимирович Варава, родом з Білявців»,– йдеться у повідомленні Бродівської міської ради.

Зустріч загиблого Героя відбудеться 15 червня о 14:00 при в'їзді в село Білявці.

Іван Небещанський

Виконуючи бойове завдання, загинув мешканець Львівщини Іван Небещанський. Йому був 41 рік. Про це повідомила на Facebook-сторінці відділу освіти Бісковицької громади.

Полеглий захисник був жителем с. Воютичі. Старший стрілець-оператор 3 стрілецького відділення 1 стрілецького взводу 2 стрілецької роти військової частини А4821, рядовий загинув 9 червня. 

Про дату та час повернення тіла Героя повідомимо додатково.

Андрій Жигайло

На війні з ворогом 13 червня загинув Герой із Львівщини Андрій Жигайло. Йому було 27 років

«На Донеччині мужньо виконавши військовий обов‘язок, в бою за Україну, її свободу й незалежність загинув Герой Жигайло Андрій Володимирович, 1996 року народження. Висловлюємо щирі співчуття родині Героя, розділяємо біль непоправної втрати та схиляємо голову в скорботі. Не маємо права забути ціну нашої незалежності»,– йдеться у повідомленні Червоноградської міськради.

Ігор Баран

На війні з ворогом загинув захисник із Львівщини Ігор Баран. Йому було 33 роки. Про це повідомила Сокальська міська рада.

Герой загинув 13 червня 2023 року поблизу села Колісниківка Харківської області. Був призваний на військову службу 23 березня 2022 року. Був старшим навідником мінометного взводу мінометної батареї Військової частини А-7075.  

Без батька залишилася маленька донечка Даяна, 2020 року народження. Про час і місце зустрічі Героя Ігоря Барана повідомлять додатково.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!