На ще одному перехресті Львова планують облаштувати кільце

4774 0
Будувати кільце у 2020 році не будуть через брак грошей, натомість планують виготовити проєкт.
Фото: google maps

Фото: google maps

У Львові на перехресті вулиць Пасічної та Пирогівки планують побудувати міні-кільце по типу того, яке нещодавно збудували на Угорській. Відповідне рішення погодила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Крім кільця, під час реконструкції перехрестя мають облаштувати антикишеню для паркування мешканців та додаткові пішохідні переходи.

Сихівська районна адміністрація повина винести пропозиції щодо замовника вконання робіт. Заступниця міського голови з питань ЖКГ уточнила, що будувати кільце у 2020 році не будуть через брак грошей, натомість наступного року можуть виготовити проєкт реконструкції цієї ділянки вулиці.

Додамо, що у цьому районі донедавна переважала садибна забудова, втім останніми роками тут активно будують багатоповерхівки, тож прилеглі вулиці вимагають покращення якості інфраструктури.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!