Ще одну частину вулиці Хмельницького у Львові закривають на ремонт. Схема об’їзду

2543 0
Вулиця буде перекритою до кінця року.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Від завтра, 30 липня, у Львові до кінця року закривають для проїзду ще одну частину вулиці Богдана Хмельницького. Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Читайте також: Біля перехрестя Хмельницького – Липинського у Львові буде квазі-кільце

Йдеться про частину вулиці від вул. Опришківської до вул. Хмельницького, 172. Об’їхати ділянку з ремонтом можна за тимчасовою схемою.

Додамо, що на вулиці Богдана Хмельницького 8 травня розпочали реконструкцію, в межах якої замінять внутрішні мережі, облаштують велодоріжки та прокладуть асфальт. Детальніше про проєкт реконструкції вулиці Богдана Хмельницького читайте за посиланням.

Зазначимо, що вулицю Богдана Хмельницького у Львові ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 175,4 млн грн. Реконструкція триватиме близько двох років.

Читайте також: Вулицю Конюшинну у Львові планують продовжити до кільцевої дороги

Нагадаємо, що частину вулиці Хмельницького до Промислової відремонтували у 2015 році в межах реконструкції вулиць уздовж трамвайного маршруту №6 за кошти ЄБРР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!