Ще одну ділянку у промзоні «Сигнівка» у Львові виставлять на аукціон

1493 0
Стартова ціна лоту – 87 млн 464 тис. 920 грн.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Ще одну ділянку у промисловій зоні «Сигнівка» виставлять на земельні торги. Йдеться про ділянку площею 15 га у промзоні «Сигнівка». Це остання земельна ділянка у цій промисловій зоні, яку продаватимуть. Про це повідомили у департаменті містобудування ЛМР.

Вона розташована на вулиці Північній (2-2), має окремий кадастровий номер та призначена під промислову забудову. Стартова ціна лоту – 87 млн 464 тис. 920 грн. Аукціон відбудеться 5 серпня.

Читайте також: У Львові планують збудувати нову вулицю у промисловій зоні

Додамо, що, за даними департаменту містобудування ЛМР, станом на сьогодні у промзону «Сигнівка» підвели всі інженерні мережі: газ, електрику, воду, а також збудували електричну підстанцію та встановили нові електроопори на вулиці, яка веде до району.

Нагадаємо, 2020 року міська рада вперше продала з аукціону відразу чотири земельні ділянки, розташовані в одній з найбільших промислових зон Львова – на Сигнівці. Концепцію розвитку індустріальної зони «Сигнівка» загальною площею понад 52 га ухвалили ще у 2017 році. Минулоріч у промисловій зоні зменшили площу під індустріальний парк із 33,8 до 15 гектарів землі. Вирішили, що 18,8 га ділянки на вулиці Північній виставлять на аукціон, щоби залучити підприємців під виробничу діяльність. У грудні цього року компанія Dragon Capital придбала проєкт індустріального парку «Рясне-2», що розташований на земельній ділянці площею 23,5 га у Львові, у компанії CTP, одного з найбільших промислових девелоперів Європи.

У жовтні 2021 року на «Сигнівці» почали будівництво індустріального парку. Компанія «Спарроу Кепітал» представила свій інвестиційний проєкт з будівництва індустріального парку у мікрорайоні. Загальна площа території комплексу становитиме 18,8242 га (з площею відводу колії). Також австрійська фірма ТОВ «ХІРШ ПОРОЦЕЛЛЬ» придбала на аукціоні 2,7 га землі у промисловій зоні «Сигнівка». Вартість ділянки становить понад 17 млн грн.

А днями Львівська міська рада прийняла рішення про створення муніципального індустріального парку «Сигнівка», який з’явиться на земельній ділянці площею 15 га на вул. Північній. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!