Що будуть ремонтувати в Личаківському районі Львова у 2018 році. Перелік

3234 0
На ремонт доріг та тротуарів виділено майже 19 мільйонів гривень.
Фото: lvivexpres.com

Фото: lvivexpres.com

У Личаківському районі Львова заплановано ремонт доріг, тротуарів та внутрішніх двориків на 27,7 млн грн. Про це відомо з відповіді Личаківської райадміністрації на інформаційний запит Tvoemisto.tv.

Читайте також: Що будуть ремонтувати в Шевченківському районі Львова у 2018 році. Перелік

Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv голова РА Іван Лозинський, роботи почнуться, як тільки покращаться погодні умови.

«Ми закінчуємо вулицю Ярову, яка є перехідним об’єктом і практично готова. Також продовжимо ремонт вулиці Горівської. Уже провели тендер на ремонт вулиці Милорадовича і розробили проектно-кошторисну документацію на вулиці Юнацьку, Бринського та Сушкевича. Як тільки зійде сніг – приступаємо до роботи», – говорить він.

Читайте також: Що будуть ремонтувати в Залізничному районі Львова у 2018. Перелік

За його словами, початок робіт на деяких об’єктах також залежить від ЛКП «Львівводоканал»: спочатку на запланованих вулицях мають провести роботи по каналізуванню та водовідведенню, а після того вже можна розпочинати мощення плитки чи асфальту.

Ще 300 тисяч гривень у Личаківської райадміністрації передбачено на капітальний ремонт 13 дитячих майданчиків. Зокрема, на вулиці Йосипа Сліпого, 14 встановлять карусель та відремонтують тенісні столи, а на Шафарика, 2 облаштують пісочницю та лавки.

Анна Журба


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!