Що будуть ремонтувати в Шевченківському районі Львова у 2018 році. Перелік

4286 0
На капітальний ремонт доріг та тротуарів виділено майже 30 мільйонів гривень.
фото: galnet.org

фото: galnet.org

Депутат міської ради Валерій Веремчук опублікував на своїй сторінці у Facebook перелік адрес у Шевченківському районі, де впродовж 2018 року будуть здійснювати капітальні ремонти доріг і тротуарів. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv заступник голови Шевченківської РА Святослав Костяка, на такі роботи районній адміністрації виділено 29,6 млн грн.

«Ми оголосили в січні тендери на закупівлю матеріалів та послуг для деяких об’єктів, оскільки проектно-кошторисну документацію розробили ще раніше. Це вулиці Величковського, 40, 42, 44, Миколайчука, 18, Шевченка, 406, 408, Резедова, Шевченка, 358. Будівельні роботи почнемо, як тільки дозволять погодні умови. Також маємо ще один перехідний об’єкт – громадський простір на Генерала Алмазова», – говорить він.

Читайте також: У Львові проведуть громадські слухання щодо будівництва паркінгу біля ЛНУ Франка

За його словами, найбільшими проектами по благоустрою на 2018 рік є вулиця Величковського, 40, 42, 44, де кошторис становить більше 7 мільйонів гривень, а також громадський простір на вулиці Миколайчука, 18.

«Там є площа з пам’ятником і сквер. Ми їх будемо повністю ремонтувати. Буде нове вуличне освітлення, висаджені дерева, нове покриття, пішохідні доріжки. Також буде майданчик для гри в шахи і ще кілька спеціальних зон. Крім цього, у нас передбачені кошти для облаштування благоустрою біля озера Панча, будемо розробляти проектно-кошторисну документацію. Також будемо облаштовувати благоустрій у сквері Кам’янка», – каже Святослав Костяка.

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть у Львові у 2018 році. Перелік

Він пояснює, що першочергово будівельні роботи будуть розпочинатися там, де проектно-кошторисна документація була розроблена ще минулого року, оскільки такі проекти в листопаді-грудні вже пройшли державну експертизу.

Анна Журба


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!