Що обіцяли Львову мажоритарники, які проходять у парламент?

8590 3
Згідно з даними ЦВК, попередньо на чотирьох мажоритарних округах у Львові перемагають такі кандидати в народні депутати: округ №115 – самовисуванець Дмитро Добродомов, №116 – Ірина Подоляк (політична партія «Об’єднання «Самопоміч»), №№117 – Оксана Юринець (партія «Блок Петра Порошенка»), №118 – Богдан Дубневич (партія «Блок Петра Порошенка»). Tvoemisto.tv зібрало обіцянки, які вони давали Львову і своєму округу під час передвиборчої кампанії.

Дмитро Добродомов (115 округ) у межах спецпроекту «Мажоритарники Львова: факти, обіцянки, голосування» на Tvoemisto.tv повідомив, що основними своїми завданнями щодо Львова у майбутньому парламенті вважає такі речі: «Пункт, що стосується Львова і округу – це сміттєзвалище. Це – екологічна бомба і з цим треба щось вирішувати. Я маю на увазі закриття сміттєзвалища та будівництво сміттєпереробного заводу. Знаю про зацікавленість шести потенційних інвесторів. У Рівному за три роки вирішили це питання, і, зокрема, цей інвестор серед тих, хто хотів би працювати зі Львовом. Дієві антикорупційні закони та децентралізація: на місця треба давати більше влади, основну роль має відігравати не політична, економічна складова».

Ірина Подоляк (116 округ) пообіцяла працювати над такими питаннями:

– розвиток транспортної, соціальної та спортивної інфраструктури;

– розвиток програм соціального житла;

– організацію громадської безпеки;

– запровадження технологій енергоощадності та розвиток екологічних програм.

Щодо питань культури, то своїми завданнями Ірина Подоляк бачить: створення та підтримку осередків культурно-громадської активності для розвитку дітей, підлітків та нових можливостей для літніх людей; формування нового мистецького громадського простору та активний розвиток тих просторів, які вже існують; розвиток сучасних технічно оснащених бібліотек як осередків спілкування мешканців, як «третього місця», крім дому та роботи. Також серед її обіцянок – «тісний зв’язок з громадою, відкрита та прозора парламентська діяльність, регулярне проведення зустрічей та звітування (не менше одного разу в місяць); живий сайт та наявність форми для зворотного зв’язку з мешканцями; залучення громадських активістів до публічних обговорень важливих питань громади».

Читайте також: Львів'яни у раді. Кого привели партії?

Оксана Юринець (117 округ) обіцяла таке: «Оскільки в окрузі багато пам’яток, то, звичайно, це збереження спадщини. Йдеться про залучення іноземних інвестицій для того, аби розвинути Львів як культурно-освітню столицю. Це підтримка архітектурно-культурної спадщини, і на це мала б бути окрема стаття в бюджеті держави – саме для Львова і саме для цього округу. Якщо йдеться про Львів як освітній центр – це підтримка молоді і прийняття державної програми «Моє перше робоче місце», аби люди могли отримати перше робоче місце, отримали певний досвід. А це тягне за собою і можливості щодо житла,кредитування».

Богдан Дубневич (118 округ) у коментарі Tvoemisto.tv називав такі обіцянки:

– відновлення тирів у школах його округу;

– відновлення роботи басейну в одній зі шкіл округу;

– добудова дитсадка на вулиці Тракт Глинянський.

Використано фото: gazeta.lviv.ua, Влад Содель, zbruc.eu, ЗІК.

Читайте також: Львівське лобі Андрія Садового у Раді. Хто є хто?


Читайте також:
28 Жовтня, 2014 19:28
Віталій Дубневич виконає, а решта [***]аболи
28 Жовтня, 2014 11:21
Фуфайка у Дубневича це не все. Він свої обіцянки виклав на папері, дав затвердити сільському голові і всім людям, які з ним згідні в окремому селі, і роздав це усім виборцям перед виборами для ознайомлення.
Так, він пообіцяв: купити принтер, добудувати школу, яку не можуть добудувати вже 20 років, допомогти спортивним інвентарем для існуючої школи,допомогти сільській футбольній команді, допомогти церковній громаді, допомагати учасникам і родинам учасників АТО (!)
це про того Дубневича, що по Пустомитівському району.
27 Жовтня, 2014 20:06
Андрій Ірина Подоляк. "тісний зв’язок з громадою". Може для початку пані Ірина перестане банити у Фейсбук коментаторів, думка яких відрізняється від її?
Богдан Дубневич. І це все?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!