Що потрібно сьогодні для нашої перемоги. Перелік волонтерських збірок

1153 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Шини для військових

Мешканка Сокільників біля Львова Уляна Солонюк звернулася із потребою шин для українських військових. Сьогодні вранці 50 шин доставили на фронт на Півдні, але потрібні ще.  

Допомогти в закупівлі нової партії шин для ЗСУ для користувачів Приватбанку можна тут або за реквізитами: 4149 6293 9632 3842. Для тих, хто користується Монобанком – тут або за реквізитами 5375 4112 0142 3253.

Бандеробуси для 24 бригади

Волонтер Назар Мединський повідомив про новий збір для ефективнішого пересування 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила. Для цього потрібно два пасажирських мікроавтобуси для виконання завдань. Необхідна сума збору становить 10 тисяч доларів, наразі вдалося зібрати половину.

Посилання на Банку можна знайти за тут. Також можна переказувати кошти на картку за реквізитами: 5375 4112 0101 9283.

Благодійний ярмарок на підтримку 28 бригади

Музей народної архітектури та побуту у Львові імені Климентія Шептицького запрошує на благодійний ярмарок на Покрови, під час збиратимуть кошти на потреби ІІ роти 28 бригади ЗСУ. Подія відбудеться 16 жовтня. Початок – о 13:00. 

Організатори запрошують 16 жовтня до Шевченівського гаю, де з традиційними ярмаркуваннями та майстерками можна буде перевести подих і підтримати своїх. Повну програму заходів у Шевченківському гаю можна переглянути тут.

Кава для військових

Народна Самооборона Львівщини створила ініціативу «Подаруй каву військовому». Чому це актуально? По-перше, гаряча кава – напій, який допомагає прокинутись і відчути приплив енергії та бадьорості. Військові, які боронять українську землю, далеко не завжди мають можливість приготувати її в польових умовах.  По-друге, настає сезон холоду і гарячі напої будуть необхідні для того, щоб грітись, перебуваючи на позиціях.

Охочих закликають доєднуватися. Навіть одна подарована вами баночка кави – гарний настрій військового. Зробити це можна за посиланням.

Ольга Коваль

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!