Політична реклама

Що робити приїжджим, які хочуть голосувати 25 травня у Львові

1272 0
Cьогодні, 19 травня, останній день, коли виборці можуть змінити місце голосування для участі у президентських виборах 25 травня.

Якщо ви маєте намір голосувати не там, де прописані, то потрібно взяти паспорт, документ, який пояснює вашу присутність у цьому місці у цей день (довідка з місця роботи чи навчання, дані про власність тут, лист про відрядження тощо), піти у відділ реєстру виборців або за виборчою адресою (у дільничну виборчу комісію, – ред.) та подати відповідну заяву.

Тимчасова зміна місця голосування виборця підтверджується посвідченням, яке видається виборцю.

Вказана в заяві мотивація повинна підтверджуватися документами або копіями документів, які додаються до неї. 

Що стосується виборців, адреса яких – на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, то вони можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування.

Такі зміни стосуються лише участі у виборах Президента України, тимчасово змінювати місця голосування виборцям на місцевих виборах не можна.

 

ТЕГИ: вибори

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!