Що робити, якщо захисник не виходить на зв'язок – поради Міноборони

1601 0
Насамперед слід звертатися на гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти.
Фото: DW

Фото: DW

Міноборони надало рекомендації, що робити рідним, якщо військовослужбовець не виходить на зв’язок.

Зокрема, насамперед треба повідомити на гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти. Фахівцям кол-центру необхідно надати прізвище, ім’я та по батькові, дату народження, паспортні дані, особовий номер і номер військового квитка чи жетону, контактні дані місця постійної дислокації територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

А також прізвище, ім’я та по батькові безпосереднього командира та командира частини, контактні дані військкомату, з якого був призваний захисник, телефони гарячої лінії частини, бригади, угрупування та дату, коли втратили зв’язок із рідною людиною.

Фахівцям кол-центру також треба передати інформацію, якщо побачили фото чи інші дані про зниклих осіб у пабліках.

Телефон гарячої лінії: 0 800 339 247 або ж можна написати в месенджери на номер: (095) 896-04-21 чи повідомити про зниклого особисто Уповноваженому за телефоном: (099) 792-01-26.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!